Tarieven

Het klinkt misschien gek, iemand inhuren om je te helpen bij financiële problemen. Maar een budgetcoach is een investering in de toekomst. Het is namelijk geen tijdelijke oplossing, maar samen met u ga ik aan de slag met een andere manier van budgetteren en denken, waardoor het een investering voor de langere termijn is.

Ik werk zowel op uurbasis als met pakketten. Het voordeel van het pakket is, dat u weet waar u aan toe bent wat betreft de kosten en dat u weet wat u krijgt.

Het uurtarief is vooral handig, als u wilt dat ik even met u meekijk of om te checken of u (nog) op de goede weg bent.

  •  Uurtarief

Als u gebruik wilt maken van losse afspraken om bijv. te kijken hoe u ervoor staat of als u vragen hebt op budgetgebied, is het uurtarief het voordeligst. Wanneer u meer begeleiding nodig hebt, raad ik u aan een pakket te nemen.

Het uurtarief is all-in. Dit betekent inclusief reiskosten tot 50 km vanaf Ridderkerk, (evt.) betaald parkeren en de diensten die ik lever. Dus ook nu weet u weer wat u kwijt bent en dus niet met onverwachte extra kosten geconfronteerd wordt.

Het uurtarief bedraagt € 50,-- (incl. BTW)

 

  •  Pakketten

            Ik bied verschillende pakketten aan voor een vaste prijs.

 1.      Administratie opzetten

Hierbij kom ik 1x aan huis om samen met u uw administratie te ordenen en uit te zoeken. En om advies te geven hoe u dit zelf kunt bijhouden. Samen met u stellen wij een budget-maandoverzicht op van uw inkomsten en uitgaven, zodat u daarna hier zelf mee aan de slag kunt.

U krijgt van mij een ordner met tabbladen om uw administratie te organiseren, een schrijfblok met pen en een rekenmachine, zodat u direct aan de slag kunt.

 Kosten pakket Administratie opzetten: €100,-

 2.      Budgetcoaching klein

Hierbij krijgt u drie bezoeken bij u thuis. Bij het eerste bezoek zullen we uw administratie opzetten (zie pakket 1). Bij het tweede bezoek gaan we samen kijken waar u kunt bezuinigen en hoe u dat kunt realiseren. Samen onderzoeken we waar de knelpunten zitten en waar u tegenaan kunt lopen.

Na 3 maanden kom ik nog een keer bij u thuis en nemen we uw ervaringen in deze periode door, we bespreken de vragen die er nog liggen en wat ik verder nog voor u kan betekenen.

In de tussenliggende periode van het eerste bezoek tot het laatste kunt u onbeperkt advies vragen via mail of telefoon.

Tevens krijgt u van mij een ordner met tabbladen om uw administratie te organiseren, een schrijfblok met pen en een rekenmachine, zodat u direct aan de slag kunt.

                         Kosten pakket Budgetcoaching klein: € 250,--

  3.      Budgetcoaching uitgebreid

Hierbij krijgt u begeleiding gedurende een half jaar. Waarbij ik maximaal 6x bij u thuis kan komen. Ook hier beginnen we met opzetten van een administratie (zie pakket 1) en gaan we in de bezoeken erna overleggen hoe we uw financiële droom kunnen realiseren.

Echter is het ook mogelijk te kijken of u schulden hebt en hoe u deze het beste kunt aflossen. Zo kan ik onderzoeken of we betalingsregelingen kunnen afspreken en hoe u hier mee omgaat. Ik kan dan namens u brieven opstellen en hier actie op ondernemen. De begeleiding is intensiever, waardoor er meer ruimte is om uw bestedingspatroon ook echt aan te passen.

Gedurende het half jaar kunt u onbeperkt mailen en bellen voor advies.

Ook krijgt u van mij een ordner met tabbladen om uw administratie te organiseren, een schrijfblok met pen en een rekenmachine, zodat u direct aan de slag kunt.

 

                        Kosten pakket Budgetcoaching uitgebreid: €450,--